torstai 8. syyskuuta 2011

ristiriitoja

Ensinnäkin ihmiset, sano teille kukaan mitä tahansa, Jenkeissä on VAIKEEMPAA käydä koulua kun Suomessa! Ihan tosissaan!

Esimerkiks, oon nyt parin päivä aikana tehny ainaskin viis ainetta joista suurin osa on ollu sellatteita että vaikka oon kysyny miiiiljoona kertaa, en vaan oon oikeesn ymmärtäny mitä mun ois pitäny tehä. Eli odotetaan kauhulla tuloksia...

En oo muuten ees kertonu mitä aineita mulla on, shame on me!
Eli tässä on mun lukujärjestys, jota oon muokkaillu niin monta kertaa, että Mr. Edwards ei varmaan enää koskaan halua nähä mua!(vaikka se antokin mulle kyydin tänään talleilta.)

Period 1: Humanities
Period 2: English 10
Period 3: Math Analysis
Period 4: Spanish 2
Period 5: FREEE (= läksyjäläksyjäläksyjä)
Period 6: English 9
Period 7: FREEE (= musikaali/draama -klubi tai talleilla)

Kaikista vaikeinta on... hmm... KAIKKI! Tai siis eilen esim tuntu ylivoimaselta etenkin... hmm... KAIKISSA, mutta tänään eniten ehkä espanjassa ja englanti 9:ssä.

Luulin ennen lähtöö, että kaikista eniten mulla ois ikävä illalla, mutta todellisuudessa aamut on pahimpia! Tänäänkin olin kuolla ihan vaan siihen että halusin niiiiiin kotiin. Noo sitten taas vaihteeks tuhlasin krhm hieman puhelinlaskuun ja tekstasin kotiin ja ne sitten soitti sieltä, että kyllä nyt mun pitää vaan jaksaa.. oli siis aika kamalaa oikeestaan ihan englannin 9:iin asti kunnes pääsin talleille ja VOU!

Talleilla oli niin kivaa ja mua autettiin ja kaikkee ihanaa ja tiettekö SAIN OMAN HEVOSEN!!! wiihii!! Hänen nimensä on Lexie ja hän on suuuper sulonen ja ihana ja kaikkee!! Laittelen sitten tosiaan kuvia, kun teen kuvapostauksen :)

Muuten, en tiedä kuinka moni teistä ihmisitä lueskelee /seurailee mua facessa mutta kerroin tässä eilen kuinka mun espanjan ja englannin ryhmässä on koko koulun sulosin poika Dan. Te kuolisitte jos näkisitte sen, oikeesti! Noo mä oon ollu nyt täällä melko hiljanen koska tunneilla on ollu vaikeeta ja etenkin tietenkin espanjan tunnilla jota en tosiaan oo koskaan ennen lukenu. Noh eikös Danista sitten tullu mun pari kun piti esitellä toinen ja voitte kuvitella miten se meni.. kiitos Google Translate.... Mutta tänään aion tosiaan opiskella espanjaa ja syventyä siihen..
Niin ja muuten tänään se oli TAAS samassa ryhmässä mun kanssa ja ei luoja. Häpeän again.

No mutta nyt mä rupeen laittautuun, kiva että jaksoitte lueskella mun kuulumisiani! :)

Annnn.

ps. Nuku rauhassa Karoliina, mä katon sun siskos perään täällä Jenkeissä! <3

4 kommenttia:

  1. Moi Anni. Hauskaa luettavaa tämä sinun blogisi. Kyllä se koulunkäynti siitä helpottuu huomattavasti kun englanninkielen kanssa ei enää tarvitse tuskailla. Samalla helpottuu sitten myös muu oleminen ja koti-ikävä. Tsemppiä :)) Kuvia odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva että tykkäät :)
    Eiköhän se koulunkäynti tossa sivussa mee, koska tiedän että pääsen heti sitten talleille ja siellä oon kaikista onnellisin täällä!
    Pahinta on just toi koti-ikävä, joku vois sanoo että on vaan hyvä huomata kuinka tärkeitä tietyt ihmiset on mutta silti se on tosi vaikeeta...
    Juu laittelen kuvia ihan just pian!
    Kiitos :)

    VastaaPoista
  3. tsemitsemi anni, head first and it's all gonna be fine :) oon kyllä täällä kans huomannu kuinka järjettömän tärkee mun perhe on mulle ja kuinka jäätävä ikävä niitä voi olla aina välillä. ja kuinka kavereita on ikävä ja sitä helppoutta että voi vaan soittaa jollekkin että "moi mitä me tehään tänään". mulla oli tommonen ikävävaihe tossa pari viikkoo sitten, oli muutaman päivän ajan semmonen olo että kaikki itketti ja halus vaan sen helpon elämän takasin. nyt siitä onneks selvitty ja elämä hymyilee, oikeestaan nyt tuntuu että kaikki on alkanu luistaa niin hyvin ja oon niin happy täällä :) joten kyllä se siitä!

    VastaaPoista
  4. voi ihana hanna kiitos! <3
    enköhän mä tästä, kaikki on mahtavaa muuten mutta aamut etenkin on kamalia. elämä sillee muuten kyllä menee tosi mukavasti :)

    tsemppiä sinne kanssa!! :)

    VastaaPoista