torstai 24. helmikuuta 2011

Springbreak ♥

Hi folks!
Toivottavasti kaikilla on mennyt hyvin tää joulu-hiihtoloma aika, niin kouluu kuin myös vaihtarijuttujakin koskien :) itsellä on ollut hieman kiirettä koko seittemän viikkoo ja koulu, tai oikeestaan matikka ja fysiikka, on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle... Noo mutta katse kohti tulevia kursseja ja kokemuksia! :)

Mutta tosiaan, täällä Hämeessä päin ensi viikko onkin sitten se kauan odotettu ja ansaittu hiihtoloma! Muistakaa sitten varmasti rentoutua ja unohtaaa kaikki kouluun liittyvä. Mä ainakin aion ;)

Niiiiin juu, tässä pari päivää sitten sain tiedon, että se mukava ihminen, joka haastatteli mua sillon Skypen välityksellä on tosiaan tulossa tänne Suomeen ja haastattelee silloin joitain oppilaita!!!! Tosi mukavaa, että tapaan sen ihmisen ihan face-to-face!!! ♥ Mutta kerron siitä sitten heti, kun oon hänet päässy tapaamaan :)

Nyt ei sitten muuta kuin nautinnollista hiihtolomaa! Nyt tuleekin ainakin viikon tauko postauksiin, kun astun huomeenna lentokoneeseen ja otan suunnaksi Afrikan ja Botswanan! ♥ ♥

HAVE A NICE HOLIDAY!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti