tiistai 21. joulukuuta 2010

Very Merry Christmas

Joulu on täällä! Nyt ollaan kunniallisesti joululomia viettämässä, on tässä viime kuukausina tullukin tehtyä paljon.

Nyt näiden viimeisten parin viikon sisälle on mahtunut erityisen paljon. Tuli nimittäin ensimmäistä kertaa todella mieleen, että mitenkäs se isäntäperhe?? Kun on nyt ollut itselle aikas selvää, että haluan kampukselle. Tuli kuitenkin parin kaverin kanssa keskusteltuani sellanen olo, että mitäs jos valitsen väärin.
No tartuin heti ongelmaan ja meilasin UPille. Mun vinkki nro.1 tällätteissä epäröimistilanteissa onkin just se, että ottaa yhteyttä omaan järjestöönsä ja kertoo omista huolista. Siellä kyllä osataan auttaa jos missä!
Mutta tosiaan, sitten kun olin meilini lähettänyt puhuin parin muun todella läheisen kaverin, ja myöhemmin myös äidin, kanssa ja tultiin yhdessä siihen lopputulokseen, että kampus on se mun juttu. Eli toisena vinkkinä: puhukaa sellatteiden ihmisten kanssa näistä asioista, jotka TODELLA tuntee teidät. Esim just äiti.
Sain myös myöhemmin vastauksen ja soiton meiliini ja homma oltiin otettu UPilla heti käsittelyyn. Sainkin sellatteen tytön numeron, joka on itse viettänyt vaihtarivuotensa kampuksella. Nyt kun vielä saisi tämän tytön kiinni.. Kolmas vinkki onkin se, että koittakaa saada käsiinne sellanen ihminen, joka on itse ollut viettämässä sellaista vaihtarivuotta, jota itse mietitte.

Tämän pienen miettimispäiväni jälkeen olin hieman huolissani: toivottavasti minusta ei ajatella, että olen ailahteleva ihminen, joka muutta mieltänsä jatkuvasti. Olen kuitenkin aina halunnut olla täysin varma ja vaihtarivuodesta jos mistä pitääkin olla!!

Eli tämä kerran opetuksena se, että ottakaa selvää, miettikää KAIKKIA vaihtoehtoja ja löytäkää omanne puhumalla ihmisille, jotka tietävät asioista. Kaikki ovat varmasti valmiita auttamaan!

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE !
muistakaa rentoutua lomalla ja nauttia yhteisestä joulusta ennen vaihtarivuotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti